Etiket Sonuçları: dutçu

Şbt

Rize-Pazar'da düzenlenen dart grup yarışmalarından ikinci olarak döndük.

Erzurum'da okul sporları bünyesinde yapılan dart yarışmalarında yıldız kız takımımız il birincisi oldular. Yıldız kız takımımız Rize-Pazar'da yapılacak grup müsabakalarında Erzurum'u temsil eedceklerdir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

3 Aralık 2021 tarihi itibariyle Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Erzurum geneli LGS deneme sınavına katılım sağladık.

İlimizde okulumuzu temsil eden bocce takımlarımız için tören düzenlendi. Kupaları tekrar takdim edildi. Öğrencilierimiz tebrik ediyor, başarılarının devamlarını diliyoruz.

Okul sporları bünyesinde 23 Kasım 2021'de Erzurum'da yapılan bocce yıldızlar yarışmalarında okulumuz yıldız kızlar takımı il üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor. Grup yarışmalarında başarılar diliyoruz.

Okul sporları bünyesinde 23 Kasım 2021'de Erzurum'da yapılan bocce yıldızlar yarışmalarında okulumuz yıldız erkek takımı il üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Okul sporları kapsamında 22 Kasım 2021'de Erzurum'da düzenlenen Bocce Küçük Kızlar il yarışmasında okulumuz takımı Erzurum il birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Grup yarışmalarında başarılar diliyoruz.

Okul sporları kapsamında 22 Kasım 2021'de Erzurum'da düzenlenen Booce Küçük Erkekler il yarışmasında okulumuz takımı Erzurum il ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası dolayısıyla okulumuzda program düzenlendi.

Atatürk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimize robotik ve kodlama tanıtımları yaptılar.

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Programı Düzenlendi. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü münasebetiyle okulumuz öğrencileri tarafından Mevlid-i Nebi programı okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin 98. yılını okulumuzda düzenlenen programla kutladık. Programı hazırlanmasında ve sunulmasında katkı sağlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Kazanım değerlendirme Sınavının üçüncüsünü 24 Mayıs 2021'de yaptık.

#ErzurumErbaplaOkuyor projesi kapsamında 14 Aralık 2020'de hafta içi 19.30-20.00 saatleri arasında okumalarımız devam ediyor.

Bilinçli İnternet kullanımına ilişkin öğretmen, öğrenci ve veli e-broşürleri aşağıda yayınlanmıştır. Bağlantılara tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Aramızdan ayrılışının 82. yılında Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü öğrencilerimizin hazırladığı programla saygı, gurur ve özlemle bir kez daha andık.

31.10.2020 tarihinde okulumuz çok amaçlı salonunda Okul Aile Birliği toplantımızı gerçekleştirdik.

Mrt

1-8 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla okulumuzda program düzenledik.

Mrt

Okul sporları küçük kız ve erkek bocce yarışmalarına katıldık. Küçük erkek takımımız 10 takım arasından il birincisi oldu. Küçük kız takımımız ise yine 10 takım arasından il ikincisi oldular.  Grup yarışmalarında ilimizi temsil edecek küçük erkek bocce takımımıza başarılar diliyoruz.

Mrt

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sağlanan Mart ayı kazanım değerlendirme sınavını gerçekleştirdik.

Şbt

Erzurum Bilkent Lise öğrencileri okulumuza kütüphane desteğinde bulundular. Sosyal sorumluluk proje gereği temin ettikleri kitapları ve kitaplığı okulumuza yerleştirerek öğrencilerimizle tanıştılar. Kendilerine teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.

Aralık ayı kitap okuma yarışması dereceleri belli oldu.

7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz için Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve dağıtım yapılan kazanım değerlendirme sınavını okulumuzda uyguladık.

Okul sporları dart yarışmalarında birinci olan takımlarımız ödüllendirildi. Ödüllenni okul müdürümüz Hüseyin Şen tarafından alan şampiyonları tebrik ediyor. Grup yarışmalarında başarılar diliyoruz.

Erzurum'da düzenlenen okul sporları yıldızlar dart yarışmalarında yıldız erkek takımımız il birincisi oldular.

Erzurum'da düzenlenen okul sporları yıldızlar dart yarışmalarında yıldız kız takımımız il birincisi oldular.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Ekibi okulumuzdaydı. Okul salonumuzda verilen eğitimle öğrencilerimiz aşzı ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirildi.