Hüseyin ŞEN - Okul Müdürü

1968  Erzurum İli Olur İlçesi Beğendik Köyü doğumluyum. İlkokulu Olur´da, Ortaokulu Erzurum´da ve liseyi Olur´da okudum. 1987 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi  Ağrı Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldum. Daha sonra Anadolu Üniversitesi  Açık Öğretim Fakültesinde Lisans Tamamlama programını bitirdim. 1987yılında Batman İlçesi Yolüstü Köyü İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladım. Erzurum Merkez Şehitler İlkokulu, Şükrüpaşa İlkokulu ve Celal Akın İlkokulunda sınıf öğretmeni ve müdür yardımcısı olarak görev yaptım. Aziziye ve Köprüköy Halk Eğitimi Merkezlerinde kurum Müdürü, Yakutiye Sabancı İlkokulu ve Pasinler Ardıçlı İlkokulunda Okul Müdürü ve Aşkale Halk Eğitimi Merkezi  Müdürlüğünde Kurum Müdürü olarak görev yaptım. 12/07/2019 tarihinden itibaren Palandöken/Tuzcu Mimar Sinan İlk ve Ortaokulunda Okul Müdürü olarak  görevimi sürdürmekteyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım.