Okul Sporları Floor Curling İl Birinciliği yarışmalarına katılırım sağladık ve Çeşitli dereceler aldık.

8-14 Ocak Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Aşağıdaki linkten enerji verimliliği kamu spot videolarını izleyebilirsiniz.

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılılının ilk döneminin sona ermesi ile beraber dönem sonu faaliyetleri yapıldı.

Vatan için canının feda eden şehitlerimize saygı duruşunda bulunduk

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Veremle Savaş Haftası Dart Turnuvasına katılım sağladık. Öğrencilerimiz  Abdulkadir Moroğlu, Süreyya Kira, Abdulmecit Atay çeşitli dereceler aldılar.

2-5 Ocak 2024 tarihleri arasında haftanın öğrencisi 6/A sınıfından Kübra yıldırım olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 30-31 Aralık Dart Teşvik Yarımasına katılım sağladık. Öğrencilerimizden Abdulkadir MOROĞLU turnuva birincisi, Hamza Ürüşan Turnuva ikincisi olmuştur.

25-29 Aralık 2023 tarihleri arasında haftanın öğrencileri ve sınıfı seçildi. HAftanın sınıfı 8/A sınıfı olmuştur. Haftanın  öğrencileri ise

5/A sınıfından Emine YILDIRIM

6/A sınıfından Nihal MOROĞLU

7/A sınıfından Ebubekir ÜRÜŞAN,

8/A sınıfından İrem Su DAĞ olmuştur. Öğrencilerimizi ve sınıfımızı tebrik ediyoruz.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sporun Enleri Törenine katıldık.

Milli Eğitim Bakanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan ortak sınavları gerçekleştirdik.

Haftanın Öğrencileri ve Haftanın Sınıfı Seçildi.

Erzurum Deniz Feneri Derneği tarafından okulumuzda İyilik Hareketi semineri verildi.

Emin Eğitim ve Kültür Derneği tarafından okulumuzda eğlenceli aktivitelerle dolu şenlik düzenlendi.

LGS sınavına yönelik 8. sınıflara yaptığımız denemeler hız kesmeden devam ediyor.

Yerli Malı Haftası dolayısıyla öğrencilerimizle etkinlikler gerçekleştirdik.