Erzurum'da düzenlenen okul sporları yıldızlar dart yarışmalarında yıldız erkek takımımız il birincisi oldular.

Erzurum'da düzenlenen okul sporları yıldızlar dart yarışmalarında yıldız kız takımımız il birincisi oldular.

Okulumuz öğretmenleri veli ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yerli Malı Haftası, 12-18 Aralık tarihleri arasında  tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Ekibi okulumuzdaydı. Okul salonumuzda verilen eğitimle öğrencilerimiz aşzı ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından aileler için hazırlanan Aralık ayı "Bizden" bülteni ailelerimize ulaştırılmak üzere öğrencilerimize dağıtıldı.

Dünya Diyabet Günü dolayısıyla sağlık bakanlığı tarafından hazırlanmış videolar ve sunumlar sınıflarımızda izletilerek öğrenciler bilgilendirildi. Verilen bu eğitimle:

1. Tip 1 diyabet konusunda okullar ve öğretmenler aracılığıyla farkındalık oluşturmak. Bu sayede okul çağındaki çocuklarda Tip 1 Diyabet

erken tanısını sağlamak ve diyabetik ketoasidoz sıklığını azaltmak.

2. Okul çağındaki diyabetli çocukların bakımlarını güçlendirmek ve yaşadıkları sorunları çözmek.

3. Okul çağı çocuklarında sağlıklı beslenme tutumu ve şişmanlık konusunda farkındalık oluşturmaktır.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda düzenlenen programla kutlandı.

Ekim ayı kitap okuma dereceleri açıklandı. Buna göre 1. Yusuf AKTAŞ, 2. Berat MOROĞLU, 3. Kadir YILDIRIM olmuştur. Öğrencilerimiz hediyelerini okul müdürümüz Hüseyin ŞEN ve müdür yardımcımız Adnan KARA'nın ellerinden aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.