Ekm

Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ERPAP kapsamında düzenlenen "Palandöken Kitap Okuyor" etkinliğiyle tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimizi 18 Ekim 2021 tarihinden itibaren 19:00-19:30 saatleri arasında kitap okumaya davet ediyoruz.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü okulumuzzda düzenlenen programla kutlandı. Programı hazırlanmasında rehberlik yapan Fen Bilimleri Öğretmeni Hakan ÖZÇAKMAK'a ve programın düzenlenmesine katkı sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Öğretmenler Kurul Toplantımızı yaptık.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı seminer dönemi Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER'in açılış konuşması ile başladı.

May

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Kazanım değerlendirme Sınavının üçüncüsünü 24 Mayıs 2021'de yaptık.

Nis

Sivil Savunma Haftası dolayısıyla okulumuzda deprem tatbikatı düzenlendi. Ayrıca sivil savunma programı düzenlendi.

Nis

Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Fakületesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu proje ile okulumuza ve öğrencilerimize çeşitli medikal malzeme desteği sağlandı. Hemşirelik fakültesi öğrencilerine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan deneme sınavını gerçekleştirdik.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü kutlanılan millî gündür. I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın ve şehitlerimizin anıldığı gündür.

Mrt

Doğunun Kalesi Erzurum'un kurtuluşunun 103 yıldönümünü ve İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un yazdığı milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan, İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 100. Yıldönümünü kutluyoruz. Yurdumuzun birçok yeri düşman işgali altındayken halkımız kadını, erkeği, çocuğu ve askeriyle ülkesi için zor şartlar altında bir karış toprağını vermemek için mücadele verirken, Mehmet Akif ERSOY milletimize cesaret vermek, duygularını harekete geçirmek üzere İstiklal Marşımızı yazmıştır. İstiklal Marşı, halkımızın bağımsızlık savaşını ölümsüzleştiren, eşsiz bir eserdir. Mehmet Akif ERSOY, "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" derken; verilen mücadelenin zorluğunu ifade etmiştir. İstiklal Marşımız milletimizin Atatürk önderliğinde, tarihin akışını değiştiren bir kahramanlık destanının anlatımıdır.

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz  belge almaya hak kazandı.

#ErzurumErbaplaOkuyor projesi kapsamında 14 Aralık 2020'de hafta içi 19.30-20.00 saatleri arasında okumalarımız devam ediyor.

Aramızdan ayrılışının 82. yılında Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü öğrencilerimizin hazırladığı programla saygı, gurur ve özlemle bir kez daha andık.

31.10.2020 tarihinde okulumuz çok amaçlı salonunda Okul Aile Birliği toplantımızı gerçekleştirdik.

Ekm

Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında "Şehrimiz Erzurum" ders kitabının yazımı tamamlanarak yayınlanmıştır. Bu eserle öğrencilerin yaşadığı şehri keşfetmesi, somut ve soyut kültürel mirasını tanıması, geçmişle gelecek arasında gerçeklik bilinci kazandırılması hedeflenmektedir.