Erzurum'da okul sporları bünyesinde yapılan dart yarışmalarında yıldız kız takımımız il birincisi oldular. Yıldız kız takımımız Rize-Pazar'da yapılacak grup müsabakalarında Erzurum'u temsil eedceklerdir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okul sporları bünyesinde Erzurum'da 4-5 Ocak 2022'de yapılan Dart yarışmalarında yıldız erkek takımımız il ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Atatürk Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri bünyesinde İletişim Fakültesi öğrencisi Büşra Toy tarafından hazırlanan proje ile okul kütüphanemize 97 adet kitap temin edildi. Proje yetkililerine teşekkür ederiz.

3 Aralık 2021 tarihi itibariyle Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Erzurum geneli LGS deneme sınavına katılım sağladık.

Erzurum İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kamil TEHTAP okulumuzu ziyaret etti ve okulumuz kütüphanesi için yapılan kitaplıkları yerinde gözlemledi.

İlimizde okulumuzu temsil eden bocce takımlarımız için tören düzenlendi. Kupaları tekrar takdim edildi. Öğrencilierimiz tebrik ediyor, başarılarının devamlarını diliyoruz.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı düzenlendi.

Okul sporları bünyesinde 23 Kasım 2021'de Erzurum'da yapılan bocce yıldızlar yarışmalarında okulumuz yıldız kızlar takımı il üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor. Grup yarışmalarında başarılar diliyoruz.

Okul sporları bünyesinde 23 Kasım 2021'de Erzurum'da yapılan bocce yıldızlar yarışmalarında okulumuz yıldız erkek takımı il üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Okul sporları kapsamında 22 Kasım 2021'de Erzurum'da düzenlenen Bocce Küçük Kızlar il yarışmasında okulumuz takımı Erzurum il birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Grup yarışmalarında başarılar diliyoruz.

Okul sporları kapsamında 22 Kasım 2021'de Erzurum'da düzenlenen Booce Küçük Erkekler il yarışmasında okulumuz takımı Erzurum il ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası dolayısıyla okulumuzda program düzenlendi.

Atatürk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimize robotik ve kodlama tanıtımları yaptılar.

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Programı Düzenlendi. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü münasebetiyle okulumuz öğrencileri tarafından Mevlid-i Nebi programı okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin 98. yılını okulumuzda düzenlenen programla kutladık. Programı hazırlanmasında ve sunulmasında katkı sağlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.